Over ons

Mogen wij ons even voorstellen, Janthima Jantha en Cor Ceelie. Janthima Jantha, geboren in 1963 in Sakhon Nakon, het Noordoosten van Thailand. Cor Ceelie, geboren in 1960 in Amsterdam. Een uniek culinair duo met een brede ervaring binnen de horecabranche.

Janthima begon haar culinaire loopbaan op jonge leeftijd. Van haar moeder, eigenaresse van een origineel Street Food Restaurant in Sakhon Nakon, leerde zij de beginselen van het Thaise koken, variƫrend van originele streekgerechten tot de meer bekende gerechten. Al snel werden haar kookkunsten een begrip in de wijde omgeving.

In 1998, tijdens een bezoek aan haar zuster in Amsterdam, leerde zij Cor Ceelie kennen, ook een persoon met echte passie voor koken. Na zijn koksopleiding, werkte hij eerst als souschef in diverse restaurants en later als Chef, bij onder andere Martinair Party Service en Claus Hotel & Event Center. De gezamenlijke interesse en liefde voor het vak (en voor elkaar), heeft ervoor gezorgd dat Janthima haar kookkunsten ging voortzetten in een aantal Thaise restaurants in Amsterdam.

En nu zullen zij dan eindelijk hun unieke ervaring combineren, door het openen van ZAP Thai by J&C. Een authentiek en gezellig Thais restaurant waar u met een glimlach in een warme ambiance ontvangen wordt.